Jääkiekkoilijat ovat läpi kauden ja kesän ultimaattisen kovia harjoittelijoita, jotka eivät halua jättää mitään sattuman varaan. Kun kiekko tippuu lokakuussa jäähän NHL-kauden aloituksen kunniaksi, ei ole enää seliteltävää – sinun on oltava huippukunnossa, tai jäät jalkoihin.

Jääkiekkoilijat siis treenaavat äärimmäisen kovaa, ja sitten on vielä Mitch Marner. Toronto Maple Leafsin viime kauden tulokassensaatiosta julkaistiin nimittäin sosiaalisessa mediassa uskomaton video, jossa hyökkääjä suoritti kesäharjoitteluaan.

Marner tekee videolla asioita laajassa skaalassa, keskittyen pelin moneen eri osa-alueeseen. Harjoittelusessioon kuuluivat sekä luistelu-, kiekonhallinta- että laukomis-drillit.

Videon ehdottomasti komein suoritus nähdään noin 40 sekuntisen pätkän lopussa, kun Marner ponnauttaa itsensä ponnahduslaudalta ilmaan, ottaa kiekon jalallaan haltuun, kuolettaa sen lavallaan ja iskee sen ilmasta sisään.

Jos et jaksa kelata itseäsi enää oikeaan kohtaan, voit katsoa kyseisen suorituksen erikseen alta löytyvältä videolta.

PDwhoa

@PDwhoa
Marner is insane dot gif

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.