New York Islandersin megatähti John Tavaresin sopimus on umpeutumassa ensi kauden päätteeksi, ja hänen jatkopahvinsa on ollut saarelaisten kannalta kuuma kysymysmerkki jo kuukausien ajan.

Tavares on pysynyt jatkoneuvotteluista hyvin hiljaa, eikä hän ole paljastanut missään vaiheessa mitään konkreettista. Tämä nähtiin viimeksi TSN:n haastattelussa, kun Tavaresilta kysyttiin neuvotteluiden etenemisestä.

– Minä taidan pitää kaiken tämän omana tietonani, mutta meillä on kyllä ollut loistavaa kommunikointia. Se on luonnollisesti mahtava paikka pelata sekä nautin olostani olla Islander, ja tätä haluan myös jatkaa.

– Minä yritän nyt kuitenkin päällimmäiseksi keskittyä siihen, että olen parhaassa mahdollisessa terässä ensi kauden alkuun mennessä.

 

Sportsnet NY:n kiekkotoimittaja Andy Graziano on kuitenkin jo lopen kyllästynyt Tavaresin jahkailuun asian suhteen, ja hän antoikin palaa omalla Twitter-tilillään.

– No… Tavares toisteli jälleen samoja asioita, joita hän on kertonut jo kuukausien ajan. Hän toistelee samoja asioita, jotka jo tiedämme. Odotan, että hän jää seuraan, mutta yhä edelleen sopimusta ei ole syntynyt. Hänen kommenttinsa eivät lisää todennäköisyyksiä siihen, että onko hän jäämässä vai lähtemässä, Graziano tykitti Twitterissä.

NHL FREE AGENT FRENZY 2017: Kaikki yhdestä ja samasta paikasta.