Osalla joukkueista on tiukka paikka kokoonpanonsa suhteen, kiitos Vegas Golden Knightsin laajennusvarauksen. Osa joukkueista ei nimittäin pysty suojaamaan kaikkia pelaajia, mikä taasen jättää koviakin tekijöitä Vegasille vapaaksi.

Joukkueet tulevatkin takuuvarmasti suorittamaan vaihtokauppoja vielä ennen laajennusvarauksen alkua, jotta se saa juuri näistä pelaajista edes jonkinlaista vastinetta. Ja tämän skenaarion myötä se ei tulisi menettämään pelaajia Vegasiin ilman mitään korvausta.

The Hockey News on tehnyt nyt oman listauksensa NHL:n todennäköisimmistä kaupattavista, ja tässäkin tapauksessa listauksen kärjessä on suomalaispuolustaja Sami Vatanen.

Vatanen näyttänee jäävän Anaheim Ducksista ilman suojausta, sillä joukkueen uskotaan suojaavan puolustajista Hampus Lindholmin, Cam Fowlerin sekä Josh Mansonin. Tällä hetkellä myös Kevin Bieksalla on automaattinen suojaus, sillä hänen sopimuksessaan on NMC-pykälä.

Vatasen lisäksi todennäköisimpiä kaupattavia ovat Marc-Andre Fleury, Calvin de Haan tai Travis Hamonic, Nino Niederreiter sekä Philippe Grubauer.

NHL-fanin koti: KAIKKI PLEIJAREISTA.