Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins eivät pidä toisistaan – se on selvää. Nyt joukkueiden välillä on syntynyt uusi riita, kun Penguinsin Phil Kessel ja Capitalsin Jay Beagle ovat käyneet mediassa pienoista sanasotaa.

Kaikki alkoi Beaglesta, joka kertoi mielipiteensä Matt Niskasen poikittaisesta mailasta supertähti Sidney Crosbyyn.

– Sen pitääkin olla ilkeää. Nämä ovat playoffsit. Näin me tykkäämme pelata ja näin he tykkäävät pelata – kovia taklauksia ja ollemme jatkuvasti toistemme kimpussa. Tässä on kaksi joukkuetta, jotka eivät pidä toisistaan, Beagle kertoi alunperin Washington Postin mukaan.

”Hän on idiootti”

Kun Kessel kuuli miehen kommenteista, antoi hän medialle suoran palautteen pitelemättä mitään sisällään.

– No, jos hän pitää temppua siistinä, silloin hän on idiootti. Pudotuspelit ovat kovempia pelejä, mutta voit tehdä sen myös puhtaasti, Kessel vastasi napakasti.

Media teki tehtävänsä ja infosi tämän jälkeen Beagleä Kesselin sanomisista. Mies väläytti tässä vaiheessa ilmoille loistavan idean, miten kaksikko saisi sovittua välinsä kuntoon.

– Auts. Tuo sattui. Se ei ollut kovinkaan kivaa. Luonnollisesti en pidä taklausta puhtaana, mutta mielestäni pudotuspelit ovat ilkeää aikaa ja sen takia me rakastamme niitä, Beagle aloitti.

– Tuo sattui. Se todella loukkasi. Jos hän haluaa sopia tämän, niin voimme aina pelata Mario Kartia. Hän tietää mistä löytää minut. Sopikaamme tämä sitten sitä kautta.