Nöyryys sikseen, sanoo päävalmentaja – ”Ensinnäkin, Rinne valehtelee”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin suomalaisvahti Pekka Rinne on ollut kevään kahdessa ensimmäisessä ottelussa ilmiliekeissä, sillä hän on napannut tililleen kaksi nollapeliä.

Vaikka viime yön voitto olikin selvä, sillä Predators kaatoi Chicago Blackhawksin jopa 5-0, antoi seuran päävalmentaja Peter Laviolette suomalaisvahdille suurta kunniaa.

Tämä siitäkin huolimatta, että Rinne itse vähätteli omaa panostaan kertomalla, että joukkue puolustaa loistavasti, ja että puolustajat tekevät hänelle loisteliaasti tilaa nähdä kiekon.

– Ensinnäkin, Rinne valehtelee. Hän teki tänään joitakin uskomattomia torjuntoja, etenkin kolmannessa erässä, kun peli oli 3-0. Siinä vaiheessa olet joukkueena hyvässä asemassa, mutta tiedät samalla, että seuraava maali tulee olemaan suuntaan ja toiseen iso, Laviolette sanaili Predatorsin verkkosivujen mukaan.

Laviolette tietää kuitenkin hyvin, että ottelusarja on nyt kaikkea muuta, kuin ohi. Vastassa on kuitenkin NHL:n lähihistorian menestyksekkäin seura, joten kyyti tulee olemaan vielä kovaa.

– Mutta luulen, jälleen kerran, että mihin he ovat kykeneväisiä, joten me yritämme vain parantaa oman pään pelaamistamme ja tehdä asiat muutoinkin oikein.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!