Suomalaishyökkääjä Jori Lehterä pelaa nyt kolmatta kauttaan NHL-seura St. Louis Bluesissa, eikä meno kaukalossa ole ollut kuluvalla sesongilla kaikista tehokkainta. Takana on nyt 55 ottelua, joissa suomalainen on tehnyt ainoastaan kuusi maalia ja yhteensä 19 tehopistettä.

Bluesin tilanne on muutoinkin hankala. Kausi ei ole mennyt odotusten mukaisesti, minkä lisäksi se on käytännössä pakotettu kauppaamaan yhden parhaista puolustajistaan, Kevin Shattenkirkin.

Miehen lisäksi siirtohuhuihin on liitetty viime aikoina myös muutama nimi lisää, esimerkiksi Patrik Berglund sekä juuri Lehterä.

Minne tie vie, Jori?

Lehterän tekeminen tällä kaudella ei ole herättänyt kovinkaan monia kehuja. Itseasiassa suomalaishyökkääjä on saanut pelaamisestaan kritiikkiä, sillä taso ei ole ollut tarpeeksi kova.

Tämän vuoksi Blues saattaa hyvinkin luopua suomalaisesta. Uusien spekulaatioiden mukaan Lehterä olisikin suuntaamassa vielä tällä kaudella uuteen osoitteeseen, joka saattaa hyvinkin olla Ottawa Senators.

Asiasta kertoo Scottrade General, joka kirjoitti asiasta Twitter-tililleen. Se perustaa huhunsa ottawalaiseen kiekkotoimittajaan, jonka nimeä ei kuitenkaan julkaistu.

Scottrade Generalin mukaan Senatorsin mielenkiinto sekä Lehterää että Berglundia on noussut viime aikoina. Se mitä kanadalaisseura olisi valmis maksamaan miehien palveluksista, on vielä arvoitus.

NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.