The Hockey News, jota moni pitää jääkiekon raamattuna, julkaisi oman draft-listansa kesän varaustilaisuuteen.

Vaikka tänä vuonna ei ole tarjollakaan Connor McDavidin tai Auston Matthewsin kaltaisia superlahjakkuuksia, nuoria huippulupauksia löytyy riittämiin.

Listan kärjessä ei yllätyksiä nähdä, sillä kärkikolmikko on järjestyksessä Nolan Patrick, Nico Hischier sekä Timothy Liljegren. Kolmikko on useissa ennakoissa ollut juuri se kolmikko, joka taistelee tulevan kesän kärkivarauksesta.

Toisena eurooppalaisena listalta löytyy Venäjän Klim Kostin, jonka ennakoidaan menevän sijalla kuusi.

Suomalaiset sen sijaan ennakoidaan kärkikymmenikön tuntumaan, ja suomalaisista kaksi, yhdeksänneksi arvioitu Eeli Tolvanen sekä kymmenenneksi veikattu Miro Heiskanen, kärkikymmenikköön.

Suomalaisten asemat ovat hieman vaihdelleet heikosti sujuneen nuorten MM-turnauksen jälkeen, mutta The Hockey News näkee silti, että kaksi suomalaista menee varaustilaisuuden kärkikymmenikössä.

Tolvasesta mainitaan, että hän on puhdas maalintekijä, mutta hänen sisunsa aiheuttaa sekavia tunteita. Heiskanen taas voi mahdollisesti haastaa jopa Liljegrenin varaustilaisuuden parhaana puolustajana.

Muut suomalaiset, jotka listalta löytyvät, ovat sijalla 12 hyökkääjä Kristian Vesalainen sekä sijalla 17 puolustaja Juuso Välimäki.

Koko listan voit halutessasi katsoa tästä.