Minnesota Wildin kausi on sujunut tähän saakka erinomaisesti ja seura onkin noussut yhdeksi suurimmista suosikeista, kun pudotuspelit sekä taistelu Stanley Cupista alkaa tosissaan.

Wildin paidassa ovat loistaneet etenkin suomalaishyökkääjät Mikael Granlund sekä Mikko Koivu, jotka molemmat pelaavat uransa parasta kautta.

Joukkueen GM Chuck Fletcher ei osannut sanoa ESPN.comin haastattelussa, millä tavalla joukkue lähestyy pelaajasiirtojen takarajaa.

– On hankala tehdä pelaajasiirtoja. Sinä olet aina etsimässä niitä, mutta kenelläkään joukkueista ei ole tarpeeksi syvyyttä niihin. Joten, jos teemme kaupan, menetämme väistämättä joltain osa-alueelta vain täyttääksemme toisen, Fletcher pohti ESPN:n mukaan.

– Helpoin lähestymistapa olisi katsoa vuokrapelaajat, jolloin voisimme täydentää hyökkääjäosastoamme tai löytää tavan lisätä hieman syvyyttä joukkueeseemme, muuttamatta kuitenkaan nykyistä joukkuettamme. Se olisi ideaali tilanne.

Loukkaantumiset täytyy ottaa huomioon

Fletcher kuitenkin muistuttaa, että loukkaantumiset voivat muuttaa asioita suuntaan tai toiseen. Ne voivat myös vaikuttaa hänen tekoihinsa pelaajasiirtojen takarajalla.

– Mielestäni meillä on hyvää syvyyttä. Pidämme joukkueestamme ja tunnemme, että voimme kilpailla suurinta osaa joukkueita vastaan. Asiat kuitenkin muuttuvat, ja meidän täytyy pysyä hereillä, mikäli jotain kehittyy loukkaantumisten tai peliesitysten perusteella, Fletcher kertasi.

Yksi Wildin vahvuuksista on ollut joukkueen puolustus sekä puolustuspeli. Jonas Brodin on pitkään sivussa, mutta tästä huolimatta arvostettu kiekkotoimittaja Pierre LeBrun uskoo, että Wildin katseet suuntautuvat puolustajan sijasta puolustavaan sentteriin.

LeBrun muistuttaa, että puolustavan roolin pelaaja, joka ei ole aivan sieltä nimekkäimmästä päästä, on kohtalaisen helppo löytää pelaajasiirtojen takarajalla. Hän nostaa esimerkiksi Colorado Avalanchea edustavan John Mitchellin varteenotettavaksi vaihtoehdoksi Wildille.


NHL-ystävän sivu: Huhut, puheenaiheet & kaikki siirrot TÄÄLTÄ.