NHL:n All Star -viikonloppu on nyt taputeltu ja voi pojat minkälainen tapahtuma tänä vuonna nähtiinkään. Viikonlopun kruunannut divisioonien välinen mestaruus liukeni lopulta Metropolien divisioonan suunnalle, ja turneen MVP:ksi valittiin Philadelphia Flyersin Wayne Simmonds.

Sportsnet

@Sportsnet
Is it too late now to say sorry? #NHLAllStar

WATCH LIVE: sprtsnt.ca/2kF7zuR

Tapahtumassa nähtiin toki paljon muutakin, kuten tänään pelattu NHL-maskottien pelaama ottelu, sekä julkkisten välinen taisto. Jälkimmäisestä käteen jäi yksi kaikkien aikojen jääkiekkokuvista, kun entinen NHL-tähti Chris Pronger jyräsi kanadalaisen poptähden, Justin Bieberin.

Kuvasta tulikin sosiaalisessa mediassa välitön hitti, eikä syyttä. Bieber on ehdottomasti maailman yksi suosituimmista artisteista, kun taasen kiekkopiireissä Pronger on yksi kaikkien aikojen ilkeimmistä puolustajista.

Vaan eipä osannut Pronger aavistaa, mihin liemeen hän itsensä ajoi. Hän nimittäin työskentelee tätä nykyä NHL:n kurinpidon riveissä, ja mies joutui nyt oman työnantajansa hampaisiin.

Kurinpitoelimessa työskentelevä Damian Echevarrieta nimittäin twiittasi, että Pronger joutuu nyt kurinpidon hampaisiin. Tässä vaiheessa äkkipikaisimpien on kuitenkin otettava huomioon, että Echevarrieta ei ollut twiitissään täysin tosissaan.

Damian Echevarrieta

@Ech28
The Department of Player Safety will have a hearing tomorrow morning with Chris Pronger for his Check from Behind on @justinbieber