Ennen kuin NHL:n tähdistöviikonloppu polkaistiin virallisesti käyntiin taitokisojen merkeissä, nähtiin Los Angelesissa ottelu, jossa toisensa kohtasivat entiset tähdet ja julkkikset.

Yksi kaukalossa nähdyistä julkkiksista oli Pop-tähti Justin Bieber. Jääkiekko ei ole todellakaan vieras laji hänelle, sillä hän on päässyt aiemminkin pelaamaan huippujen kanssa.

Sen sijaan puolustajalegenda Chris Prongerin käsittely oli hänelle kaukana tutusta. Kanadalaiskonkari nimittäin taklasi Bieberiä ottelussa ja tilanne tallentui luonnollisesti videolle.

Siitä puolestaan saatiin valokuva, jossa Pronger näyttää ottavan kaiken irti taklaustilanteesta, kun taas Bieberillä ei näytä olevan aivan hirveän mukavat oltavat.

Kuva on katsottavissa TÄÄLTÄ.

Prongeria ei tunnettu pelaajaurallaan kovinkaan miellyttävänä vastustajana kaukaloissa; päinvastoin, hän oli ilkeä puolustaja, jolla oli todella voimakkaat taklaukset, joita hän viljeli mielellään.

Hän ei kuitenkaan koskaan aiemmin näyttänyt tositoimissa näin onnelliselta, mutta eihän sitä nyt joka päivä pääsekään nöyryyttämään Bieberiä.

Pronger pelasi NHL-urallaan 1 167 runkosarjaottelua, ottaen niissä muun muassa 1 590 jäähyminuuttia, joten hän todella tietää, miten pelaajia taklataan. Tässä vielä videokuvaa tilanteesta:

Sportsnet

@Sportsnet
Is it too late now to say sorry? #NHLAllStar

WATCH LIVE: sprtsnt.ca/2kF7zuR