Juuse Saros joutui ensimmäistä kertaa NHL:n rangaistuslaukauskisaan – näin suomalaisvahti ohitettiin (VIDEO)

© Kuva: Getty Images

Suomalaisvahti Juuse Saros pelasi lauantain kierroksella kauden neljännen ja uransa viidennen NHL-ottelun, kun hänen edustamansa Nashville Predators hävisi kotijäällään New York Rangersille 1-2.

Varsinaisella peliajalla Saros päästi taakseen vain yhden maalin, senkin jo avauserässä, kun Rangersin Rick Nash laukoi vastahyökkäyksestä kiekon maalin etulänurkkaan.

Toisen erän puolivälissä nähtiin ottelun toinen varsinaisella peliajalla syntynyt maali. Asialla oli Nashvillen kapteeni Mike Fisher, joka ohitti 31 kutia ottelussa torjuneen Henrik Lundqvistin.

Ottelu venyi rangaistuslaukauskisaan, joka oli Sarokselle uran ensimmäinen taalajäillä. Sekä Jimmy Vesey ja Mats Zuccarello onnistuivat maalinteossa suomalaistorjujaa vastaan, mikä tarkoitti Nashvillelle jo neljättä tappiota viimeisissä viidessä pelissä. Sarokselle kertyi ottelussa 26 torjuntaa.

Pekka Rinne toimi ottelussa poikkeuksellisesti Nashvillen luukkuvahtina. Samassa roolissa oli myös myös New York Rangersin virkaveli Antti Raanta. Nashvillen Miikka Salomäki on edelleen loukkaantuneena.


PÄIVÄN VIHJE: TAPPARA – JYP

Saako kriisissä taivaltava JYP selkäsaunan Tapparalta?