Karri Rämö solmi tiistaina try-out sopimuksen Toronto Maple Leafsin farmiseura Toronto Marliesin kanssa.

Rämö pääsi heti maalin suulle, kun Marlies kohtasi Utica Cometsin. Vancouver Canucksin farmiseura vei ottelun nimiinsä numeroin 3-2. Rämölle merkattiin ottelussa 33 torjuntaa. Rämön edellinen ottelu oli helmikuun 11. päivänä, kun hän vielä edusti Calgary Flamesia.

Rämö on kärsinyt uransa aikana lukuisista loukkaantumisista, jotka ovat välillä olleet Rämön kannalta todella ikäviä. Hän jäi keväällä ilman sopimusta, mutta pääsi siis Marliesin riveihin näyttämään taitojaan.

Onko mahdollisuus tarjolla Maple Leafsissa?

Frederik Andersen hommattiin Torontoon sillä ajatuksella, että hän tulee olemaan seuran ykkösmaalivahti. Vaikka Andersenin kauteen on mahtunut myös hyviä otteluja, hänen esityksensä eivät ole olleet sellaisia, joita seurajohto varmasti toivoi.

Rämön palkkaus AHL-seuran riveihin voi olla mahdollisesti osa jotain suurempaa suunnitelmaa, josta kenelläkään ei ole mitään käsitystä. Mikäli Rämö onnistuu Marliesin paidassa, hänelle todennäköisesti olisi tarjolla roolia myös Maple Leafsin maalin suulla.

Joka tapauksessa Rämön paluu on, erityisesti miehen itsensä kannalta, erinomainen asia. Rämöllä kun on ikää vasta 30 vuotta, joten hyviä pelivuosia olisi vielä edessäpäin.