Winnipeg Jetsin Patrik Laineella on ollut viime aikoina tehollisesti hankalaa, sillä maaleja ja tehopisteitä ei syntynyt alkukaudella totuttuun tahtiin. Laine joutui joissakin peleissä jopa vilttiin asti, sillä tekeminen oli tuskastuttavaa.

Hän on toki pyrkinyt tekemään kentällä tehottoman putkensa aikana paljon muutakin, mutta jos ollaan täysin rehellisiä, elää Laine pitkälti pisteistään. Ennen kuin innokkaimmat repivät peliverkkarinsa täysin, niin kyllä, Laine on ikäisekseen kypsä myös omassa päässä.

Viime yönä näistä asioista ei kuitenkaan tarvinut enää murehtia, sillä Laine sai putkensa poikki, ja millä tavalla!

Nuorukainen nousi oikeaa laitaa pitkin hyökkäysalueelle ja laukoi kiekon uskomattomalla vedolla New Jersey Devils -vahti Cory Schneiderin selän taakse.

Winnipeg Jets

@NHLJets

Winnipeg Jets

@NHLJets
#NHLJets GOAL! @PatrikLaine29 with a LASER of a shot and it's 3-1 Jets!
Just wow. What a shot from @PatrikLaine29.

Tähtisentteri teki paluun

Jets sai viime yönä myös paljon tarvitsemaansa apua veteraanisentteri Bryan Littleltä. Hän on ollut pitkään sivussa vamman vuoksi, mutta Devilsiä vastaan kanadalaistähti pääsi vihdoin palaamaan.

– En ole ikinä ollut näin pitkään sivussa sitten työsulun. Olen varma, että tässä menee vielä hetki, ennen kuin pääsen täydelliseen lentoon. Tiedostan, että en tule oloani loistavaksi heti alusta lähtien. Se voi olla kaksi vaihtoa tai jopa kaksi peliä, Little kertoi Winnipeg Sunin mukaan ennen ottelun alkua.

Little ei kerännyt vielä paluuottelussaan tehopisteitä, mutta hän pelasi hiukan reilut 20 minuuttia.