Mikko Koivu oli Minnesota Wildin sankareita, kun Los Angeles Kings kaatui vieraskaukalossa 3-2. Koivu teki joukkueensa voittomaalin kolmannessa erässä ehdittyään jo antamaan syötön Minnesotan avausosumaan. Mikael Granlund ja Erik Haula pääsivät kamppailussa myös tehopisteille, mutta Granlundin ottelu jäi kesken loukkaantumisen vuoksi.

Maanantaina tulessa olleista muista suomalaisista tehotilastoihin pääsivät myös Anaheimin Saku Koivu ja New Jerseyn Tuomo Ruutu. Kumpikin yhden syöttöpisteen verran.

Teemu Selänne sai reilut 12 minuuttia jääaikaa, kun suomalaislegenda vieraili viimeisen kerran runkosarjan aikana Winnipegissä. Peli päättyi lopulta Anaheimin maukkaaseen jatkoaikavoittoon, vaikka Winnipeg johti peliä jo neljällä maalilla.