Anaheim Ducksin suomalaispuolustaja Sami Vatanen oli pettynyt Toronto Maple Leafsille kärsityn 4-2-tappion jälkeen, vaikka ottelu oli pitkälle toiseen erään Ducksin hallussa.

Vatanen piipahti ottelun tauottua NHLSuomi.com -sivuston haastattelussa.

Mitä vahvan vaiheen jälkeen ottelussa tapahtui teidän osalta?

– En tiedä. Kamppailu oli lopulta samantyyppinen kuin useimmat aikaisemmat pelimmekin. Tulimme hyvin sisään, toisessa erässä oli pientä nukahtamista, vastustaja pääsi peliin mukaan ja sitten kolmannessa saatiin painetta ja paikkoja. Nyt se ei riittänyt, eikä pystytty kuromaan eroa näin laadukasta joukkuetta vastaan kiinni.

Itselläsi luistin kulki hyvin koko pelin. Miten pelasit omasta mielestäsi?

– Ei tässä mitään ihmeellistä ollut. Sitä yrittää joka päivä tehdä parhaansa ja katsotaan, mihin se riittää. Koittaa auttaa joukkuetta, mutta nyt en siinä ihan onnistunut.

Mitä on tehtävä, jotta saatte pelin kulkemaan 60 minuuttia Montrealissa Canadiensia vastaan?

– Meidän on saatava pidettyä focus koko ajan siinä pelissä. En tiedä, mikä siinä asiassa on. Ei auta kuin keskittyä ja tehdä hommia kahta kauheammin ja yrittää pelata ehjä 60 minuuttinen.

Mikä mielestäsi mättää teidän ylivoimapelissä?

– Meidän pitää saada enemmän liikettä siihen ja sitä kautta luotua vähän enemmän laukauksia. Aika vaikeata se on, jos ollaan ihan paikoillaan. Nyt varmaan katsotaan videoita ja yritetään laittaa palaset paikoilleen.