Teemu Selänne on ollut iso nimi, on nyt iso nimi ja tulee olemaan aina iso nimi Winnipegissä, varsinkin urheilun saralla. Sieltä Selänteen pitkä ja loistelias ura lähti käyntiin huikealla tavalla.

Tulevana yönä Selänne pelaa mahdollisesti viimeistä kertaa Winnipegissä pelaajauransa aikana. Ottelu onkin herättänyt suurta huomioita etukäteen.

Illan vastuksen Jetsin riveissä Selänne kerää suurta arvostusta.

– Hän on aivan käsittämätön pelaaja ja hänen uransa on myös käsittämätön. En ole kuullut hänestä yhtään huonoa sanaa. Tulee olemaan erittäin iso kunnia pelata häntä vastaan varsinkin kun on kasvanut häntä seuraten, Jetsin nuori hyökkääjä Mark Scheifele hehkuttaa Winnipeg Sunille.

– Sain mahdollisuuden luistella hänen kanssaan työsulun aikana ja hän oli paremmassa kunnossa kuin hyvin moni jäällä olleista. Hänen iässään se on uskomatonta. Hänellä on aina energiaa ja hän on aina positiivisella mielellä asioiden suhteen. Ja yhä hän luistelee nopeampaa kuin minä, sekin on mieletöntä, Devin Setoguchi puolestaan kertoi.

Jetsin ja Anaheim Ducksin kohtaaminen käynnistyy kello 03 yöllä Suomen aikaan.