NHL:n kauden parhaat pelaajat on palkittu.

Arvokkaimmalle pelaajalle jaettavan Hart Trophyn pokkasi Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon. Sentteri pelasi ilmiömäisen kauden ja tykitti runkosarjassa 82 otteluun huimat tehot 51+89=140. Finalisteina palkinnon voittoon olivat myös Connor McDavid ja Nikita Kutsherov.

Parhaan tulokkaan Calder Trophyn pokkasi odotetusti Chicago Blackhawksin Connor Bedard. 18-vuotias nuorukainen iski 68 ottelussa tehot 22+39=61. Hänen tehotilastonsa oli 44 astetta pakkasen puolella.

Parhaan puolustajan Norris Trophyn voitti Vancouver Canucksin Quinn Hughes. Hän nakutti runkosarjassa 82 otteluun uransa ennätystehot 17+75=92.

Odotetusti parhaan maalivahdin Vezina Trophyn vei Winnipeg Jetsin Connor Hellebuyck. Hänellä oli runkosarjassa paras torjuntaprosentti yli 50 matsia pelanneista maalivahdeista, 92,1. Vezina-voitto oli hänelle uran toinen.

LUE MYÖS