Ottawa Senatorsin on uutisoitu käyneen jo usean viikon ajan vilkkaita keskusteluja maalivahtiosastonsa parantamiseksi.

Seuran GM Steve Staios myöntää Ottawa Citizenille antamassaan haastattelussa tekevänsä tällä hetkellä pitkää päivää joukkueensa parantamiseksi.

– Meneillään on paljon keskusteluja juuri nyt, Staios myöntää.

Seurapomon mukaan kaikki on tällä hetkellä mahdollista myös maalivahtirintamalla. Torjuntavastuuta kantavat Joonas Korpisalo ja Anton Forsberg eivät vakuuttaneet menneellä kaudella.

– Molemmilla maalivahdeilla on kapasiteettia pelata paremmin. Olemme kaikki vastuussa siitä, miten pelaamme heidän edessään. Toisaalta he ovat viimeinen lukko puolustuksessamme. Molemmat ovat todellisia ammattilaisia, jotka tiedostivat kauden päätöshaastatteluissa sen, että heidän on pelattava paremmin, Staios kertoo.

Postmedian mukaan Staios on tehnyt runkosarjan jälkeen ”aggressiivisesti töitä” Calgary Flamesin tähtivahti Jacob Markströmin hankkimiseksi. Myös Boston Bruinsin Linus Ullmarkin ja jopa Nashville Predatorsin Juuse Saroksen nimet ovat pyörineet Senators-huhuissa.

Saroksen kohdalla siirto toisaalle vaikuttaa kuitenkin juuri nyt epätodennäköiseltä Predatorsin aloitettua jatkosopimusneuvottelut tähtivahtinsa kanssa. Saroksen nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2025.

LUE MYÖS: