Carolina Hurricanesin Teuvo Teräväisen nykyinen sopimus päättyy tänä kesänä, eikä suomalaistaiturin jatkoa Raleigh’ssa voida pitää missään nimessä itsestäänselvyytenä.

Kahdeksan kautta Hurricanesia edustanut Teräväinen paljasti Kimanttia-podcastissa jatkavansa mielellään nykyisessä joukkueessa, joskin 29-vuotias hyökkääjä myöntää palkkakattotilanteen tekevän toiveesta haastavan toteutettavaksi.

– On tietenkin halu jäädä, mutta meillä pitää puoli jengiä signailla, niin siinä tulee varmaan cappi (palkkakatto) vastaan. Siitähän lähti GM:kin nyt. Katsoi varmaan että on liikaa pelaajia, jotka pitää signata, Teräväinen kommentoi.

Teräväinen paljastaa saaneensa Hurricanesilta joitakin tarjouksia.

– On mulle heitelty muutamia (tarjouksia) kesken kauden. Tultiin aika nopeasti yhteisymmärrykseen siitä, että pelataan kausi alta pois ja katsotaan sitten uusiksi. Oli siinä vähän sitäkin, että treidataanko kesken kauden, Teräväinen paljastaa.

Teräväisen haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: