San Jose Sharksin NHL-kausi on ollut surkea. Se on koko NHL:n viimeinen, kun 80 ottelusta se on onnistunut kaapimaan vain 47 pistettä.

Joukkueen suomalaishyökkääjä Mikael Granlund, 32, on sen sijaan pelannut surkeassa seurassa vahvan kauden. Granlund on kirjauttanut kuluvan kauden 67 otteluun tehopisteet 12+46=58 ja hän on joukkueensa paras pistemies.

Myös Sharks on huomioinut Granlundin vahvan kauden. Se palkitsi Granlundin joukkueensa vuoden parhaana pelaajana. Sharksin kautta on jäljellä enää kahden ottelun verran.

Edellisen ottelunsa Sharks hävisi Minnesota Wildille numeroin 2-6. Granlund syötti joukkueensa molemmat maalit ja venytti samalla pisteputkensa peräti 11 ottelun mittaiseksi. Kyseisen pisteputken aikana Granlund on saalistanut tehopisteet 2+11=13.

San Jose Sharks

@SanJoseSharks
PLAYER 👏 OF 👏 THE 👏 YEAR

Congratulations, Granny!

LUE MYÖS