Tampa Bay Lightningin kapteeni Steven Stamkos ei ole saanut seuraltaan jatkosopimusta miehen maalisuoralla olevasta nykydiilistä ja pelaajan omasta tahdosta huolimatta.

34-vuotias seuraikoni on joukkueensa kuluvan kauden kolmanneksi tehokkain pelaaja sentterin iskettyä 76 ottelussa komeat 39 maalia ja 77 pistettä.

Nykyään Anaheim Ducksia edustava entinen Lightning-hyökkääjä Alex Killorn uskoo Stamkosin päätymisen kesän vapaille markkinoille olevan täyttä realisimia seurajohdon torpattua kapteeninsa halut jatkosopimusneuvotteluista.

– Uskoakseni, jos hän saisi itse valita, hän jäisi yhä Tampaan. Toisaalta jokaisella pelaajalla on omanarvontuntonsa. Hän tulee olemaan tuleva Hall of Fame -pelaaja. Jossain kohdassa tulee vastaan raja: mikäli et tunne olevasi riittävän haluttu, et halua jäädä, Killorn pyörittelee The Athleticille antamassaan haastattelussa.

Stamkos tuli jo syksyllä julkisuuteen asian tiimoilta. Seuran kahteen Stanley Cupin voittoon kipparoinut legenda ilmoitti jo tuolloin olevansa pettynyt seurajohdon päätökseen olla neuvottelematta jatkosopimuksesta viime kesänä.

Stamkos tienaa tähän kauteen päättyvästä sopimuksestaan muhkeaa 8,5 miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

LUE MYÖS: