Supertähtihyökkääjä Steven Stamkosin ja Tampa Bay Lightningin välinen sopimus päättyy ensi kauteen. Stamkosin mukaan Lightning ei ole halunnut neuvotella jatkosta.

33-vuotias Stamkos avautui keskiviikkona lehdistölle sopimustilanteestaan. Kanadalaistähti haluaisi pelata Lightningissa loppu-uransa.

– Ihan rehellisesti sanottuna, olen pettynyt neuvotteluiden vähyyteen. Kerroin jo viime kaudella, että haluan saada jatkosopimuksen aikaiseksi ennen harjoitusleirin alkamista. Mitään keskusteluja ei kuitenkaan ole käyty, Stamkos harmitteli NHL.comin toimittajan Chris Krennin mukaan.

– Olen valmis tekemään jatkon milloin vain. En ehkä odottanut tämän menevän näin, mutta ei voi mitään. Kerroin heille kauden päätteeksi, että rakastaisin tehdä jatkosopimuksen ja pelata täällä lopun urani. Asia ei kuitenkaan ole minun päätettävissäni. En voi allekirjoittaa sopimusta yksin, hän jatkoi.

Stamkos on pelannut koko 16-vuotisen uransa Lightningin paidassa. Kaksinkertainen Stanley Cup -mestari on tahkonnut floridalaisseurassa 1003 runkosarjaottelua takoen näissä huimat tehopisteet 515+541=1056.