Toronto Maple Leafsin megatähti Auston Matthews viilettää NHL:ssä suorastaan pysäyttämättömässä vireessä.

Maalipörssiä ylivoimaisesti Matthews tulitti perjantaiyön NHL-kierroksella kauden 67. ja 68. osumansa, kun Maple Leafs hävisi New Jersey Devilsille 5-6-loppulukemin. Matthewsin 68 maalia on kovin lukema NHL:ssä yli 15 vuoteen.

Sportsnetin toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan Matthewsistä tuli ensimmäinen 50 maalia tasakentällisin tehnyt pelaaja NHL:ssä peräti 30 vuoteen. Vastaavaan pystyi edellisen kerran Teemu Selänne sensaatiomaisella tulokaskaudellaan 1992-93.

Seuraavaksi Matthews lähtee tavoittelemaan maagisen 70 maalin rajapyykin rikkomista. Maple Leafs pelaa tällä kaudella vielä kolme ottelua, joten aikaa kahden maalin tekemiseen yhdysvaltalaisella on riittävästi.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

NHL

@NHL
Auston Matthews (@AM34) is now only two goals shy of 70 this season! 💪

LUE MYÖS: