Kohuvalmentaja John Tortorellan tulevaisuus Philadelphia Flyersin peräsimessä on noussut puheeksi NHL:ssä.

Flyers on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden ja on tätä menoa jäämässä tylyllä tavalla ulos pudotuspeleistä.

Tortorellan ympärille on noussut mitä kummallisempia huhuja viime aikoina.

Columbus Blue Jacketsin entinen GM Doug MacLean paljasti aiemmin tänään Real Kyper and Bourne -podcastissa, että Tortorella olisi halunnut vuosia sitten Columbuksessa siirtyä päävalmentajan pestistä ylemmän portaan tehtäviin. Blue Jacketsin silloinen GM Jarmo Kekäläinen ei kuitenkaan suostunut tähän ja Tortorella sai myöhemmin lähtöpassit seurasta.

Rääväsuista huippuvalmentajaa on jopa huhuttu Flyersin johtoportaaseen seuraavaksi.

– En olisi yllättynyt, jos tämän kauden päätteeksi Tortorella siirtyisi Philadelphia Flyersin johtoon, Shannon heitti podcastissa ilmoille.

Muutoksia ei kuitenkaan odoteta tapahtuvan

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dreger raportoi myöhemmin keskiviikkona, että Flyers ei ole halukas tekemään muutoksia Tortorellan työpestin suhteen.

– Voimme arvostaa spekulaatioita ja mitä Tortorellaan tulee, niin huhuja on aina ilmassa. Flyersin seurajohdosta kommentoitiin minulle, että: ”Tortorella ei ole lähdössä penkin takaa mihinkään.” Hänellä on vielä tulta – siitä ei ole epäilystäkään, Dreger kirjoittaa X:ssä.

Tortorellan valmentajasopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä. Hän tienaa neljän miljoonan dollarin vuosipalkkaa.

LUE MYÖS: