Philadelphia Flyersin päävalmentaja John Tortorellan ympärillä on käyty viime aikoina mielenkiintoista keskustelua. Valmentajakonkari ei välttämättä ole jatkamassa nykyisessä pestissään enää ensi kaudella.

Columbus Blue Jacketsin entinen GM Doug MacLean vieraili hiljattain Real Kyper and Bourne -podcastissa. Hänen mukaansa Tortorella olisi halunnut vaihtaa uraa jo aiemmin.

– Viimeisenä vuotenaan Columbuksessa hän halusi siirtyä seuran johtoon ja pois valmennuksesta. Ja Jarmo Kekäläinen ei halunnut mitään sellaista. Hän halusi Tortorellan valmentavan ja loppujen lopuksi osapuolet päättivät jatkaa eri suuntiin, MacLean kertoi.

– En olisi yllättynyt, jos tämän kauden päätteeksi Tortorella siirtyisi Philadelphia Flyersin johtoon.

Tortorella on jo tällä kaudella työskennellyt GM:n apuna. Hänellä oli esimerkiksi jo sormensa pelissä, kun Jamie Drysdale siirtyi Flyersiin. Valmentaja oli omien sanojensa mukaan katsonut otteita puolustajan pelistä ja antaneensa omat mietteensä GM Daniel Brierelle ennen kuin kaupat saatiin maaliin.

LUE MYÖS