Jarmo Kekäläinen astui hiljattain julkisuuteen ensimmäistä kertaa Columbus Blue Jacketsista saamiensa potkujen jälkeen.

Sopivasti joukkueiden rekrytointivaiheessa julkisuuteen astunut ”Keklu” paljasti etsivänsä nyt tosissaan töitä NHL:stä. Ismo Lehkonen paljastaa Yle Urheilulle omat suosikkiseuransa suomalaispomon seuraavaksi osoitteeksi.

– NHL:ssä on monta joukkuetta, jotka ovat varanneet viime vuosina paljon, mutta eivät ole päässeet pudotuspeleihin. Tällaisiin organisaatioihin Kekäläinen sopisi mielestäni hyvin.

– Kanadan puolen joukkueista esimerkiksi Ottawa Senators olisi mielenkiintoinen osoite Kekäläiselle. Jenkkien puolelta Buffalo Sabres. Siinä on mielestäni kaksi sellaista joukkuetta, jotka tarvitsisivat uutta virtaa ja ammattitaitoa, Lehkonen näkee.

Lehkosen vaihtoehdoista Senators olisi Kekäläiselle ennestään tuttu organisaatio. 57-vuotias suomalainen toimi seurassa kykyjenetsijänä 1990-luvulla. Tämän jälkeen ura jatkui seitsemän vuoden ajan Senatorsin pelaajahenkilöstön johtajana.

LUE MYÖS: