Boston Bruinsin tähtihyökkääjä Brad Marchand otti viime yön NHL-kierroksella yhteen Florida Panthersin suomalaisen puolustajajättiläisen Niko Mikkolan kanssa.

Marchand menetti malttinsa maalinedustilanteessa ja haastoi itseään 18 senttiä pidemmän Mikkolan tappeluun. Marchand kerkesi antaa 193-senttiselle suomalaisjärkäleelle muutaman iskun perille, kunnes Mikkola päätti tappelun kaatamalla Bruinsin riitapukarin jään pintaan.

Tappelu oli niin lyhyt, ettei siitä jaettu lopulta viiden minuutin rangaistuksia. Molemmat selvisivät kahden minuutin jäähyillä väkivaltaisuudesta. Myös tilannetta ennen annetuista poikittaisista mailoista tuli ylimääräiset kahden minuutin rangaistukset.

Bruins voitti kuumaverisen itäisen konferenssin kärkikamppailun lukemin 4-3.

Näet tappelun alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Sportsnet

@Sportsnet
5 FOOT 9 MARCHAND VS. 6 FOOT 5 MIKKOLA 🥊

LUE MYÖS: