Edmonton Oilersin megatähti Leon Draisaitlin nykyinen sopimus ulottuu kesään 2025 asti, joten osapuolet voivat halutessaan allekirjoittaa uuden sopimuksen jo tulevana kesänä – tarkalleen ottaen 1. heinäkuuta.

TSN:n Overdrive-ohjelmassa asiaa kommentoinut toimittaja Darren Dreger ei usko saksalaistähden kuitenkaan suostuvan neuvottelupöytään vielä tulevana kesänä. Dreger uskoo Draisaitlin odottavan sopimusneuvotteluidensa kanssa jopa kesään 2025 asti.

Dregerin arvio saksalaisen pistenikkarin tulevasta palkasta on sekin huimaava. Mies uskoo nykysopimuksestaan ”vain” 8,5 miljoonaa dollaria kaudesssa tienaavan hyökkääjän seuraavan diilin vuosipalkan kohoavan jopa 15 miljoonaan taalaan, mikä tekisi Draisaitlista NHL:n parhaiten palkatun pelaajan.

Viime kaudella 128 tehopistettä hurjatellut 28-vuotias Draisaitl on tällä hetkellä 110 tehopisteen tahdissa.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS: