Colorado Avalanche kaatoi viime yönä Pittsburgh Penguinsin jatkoajalla maalein 5-4. Nathan MacKinnon keräsi tililleen tehot 0+3 ja nousi melkoiseen saavutukseen.

Viime yön tehoillaan MacKinnon rikkoi Coloradon yhden kauden piste-ennätyksen. Hän on nyt kerännyt 71 ottelussa tililleen tehot 44+78=122. MacKinnonilla on vielä 11 ottelua aikaa parannella ennätystään.

Edellistä piste-ennätystä piti hallussaan Joe Sakic. Kiekkolegenda keräsi 120 tehopistettä kaudella 1995-96.

Tällä kaudella MacKinnon on ollut liekeissä etenkin kotiotteluissa. Hän on päässyt pisteille kauden jokaisessa 35 kotiottelusta syksystä alkaen. Putki on toisiksi pisin koko NHL:n historiassa. Parempaan on pystynyt vain Wayne Gretzky, joka kertaalleen pääsi tehoille jokaisessa kotiottelussa.

x - Colorado Avalanche

@Avalanche
Nathan MacKinnon's three-point night gives him the most points in a season in Avalanche history, surpassing Joe Sakic.

1️⃣2️⃣1️⃣

#GoAvsGo