Carolina Hurricanes voitti Toronto Maple Leafsin numeroin 5-4 voittomaalikilpailun jälkeen Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä.

Toronto ehti johtaa ottelua jo 3-0 ja 4-2. Ottelua oli pelaamatta puolitoista minuuttia, kunnes Sebastian Aho nousi esiin ja iski kaksi maalia vieden ottelun jatkoajalle. Aho kavensi ylivoimalla ajassa 58:28 ja tasoitti ottelun ainoastaan seitsemän sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Voittomaalikilpailun ainoan osuman viimeisteli Jake Guentzel.

Aho iski ensimmäisen osumansa maalin kulmalta Guentzelin ja Dmitri Orlovin esityöstä. Toisen maalinsa hän viimeisteli ohjaamalla Brent Burnsin laukauksen sisään. Näiden lisäksi Aho syötti Seth Jarvisin iskemän Carolinan 3-2-kavennuksen, joten Ahon saldo ottelussa oli 2+1. Hänet valittiin ottelun kakkostähdeksi.

Tällä kaudella Aho on mättänyt 64 otteluun tehopisteet 27+44=71.

Näet Ahon maalit alta tai täältä.

Carolina Hurricanes

@Canes
Remember when Seabass scored two goals in 1:26 to send us to overtime?! 🔥

LUE MYÖS