Detroit Red Wingsin Ville Husson kaudesta on muodostunut painajaismainen helsinkiläisen kärsittyä kahdesta peräkkäisestä, pitkään jatkuneesta loukkaantumisesta.

Vain 19 NHL-ottelua kuluvalla kaudella pelannut Red Wingsin ykkösmaalivahti on nähty edellisen kerran askissa kuukausi sitten, jolloin mies loukkaantui heti paluupelissään oltuaan sitä ennen sivussa lähes kahden kuukauden ajan.

Joukkueen päävalmentaja Derek Lalonde paljasti torstaina medialle Husson sairausloman jatkuvan vielä useiden viikkojen ajan. Lalonden mukaan suomalaistorjujan uskotaan kuitenkin palaavan pelikuntoon vielä kuluvan kauden aikana.

Kuusi viimeistä otteluaan hävinnyt Red Wings kamppailee tosissaan idän viimeisestä pudotuspelipaikasta. Joukkue on tasapisteissä viimeistä villi kortti -paikkaa hallussaan pitävän New York Islandersin kanssa.

LUE MYÖS: