New York Rangersin tulokashyökkääjä Matt Rempe on noussut tällä kaudella suureen suosioon. Kaksimetrinen tappelija ei kuitenkaan ollut viime yön ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan parhaimmillaan, kun hän lensi suihkuun kyynärpäätaklauksesta.

Rempen taklaus Jonas Siegenthaleriin oli poikkeuksellisen ruma. Niitti oli menossa ohi, mutta Rempe nosti kyynärpäänsä ylös ja osui näin vastustajaa pelkästään päähän.

Aiemmin Rempe oli rähissyt ottelussa vastustajan Kurtis MacDermidin kanssa. Kun nuori hyökkääjä sitten passitettiin suihkuun, hän vilkutteli iloisena hyvästit MacDermidille. Tästä vastustajan voimahyökkääjä ei pitänyt, vaan hän riehui itselleen kymmenen minuutin käytösrangaistuksen.

– Tuollaista ei tehdä, kun pelaa ensimmäistä vuottaan tässä liigassa. Menetin aika paljon kunnioitusta häntä kohtaan tänään, MacDermid puhisi ottelun jälkeen.

Voit katsoa alta Rempen taklauksen.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
Rempe is assessed a 5 minute major for elbowing and a game misconduct.

MadDermid receives a 10 minute misconduct