Boston Bruins ja Los Angeles Kings valmistelivat perjantaina vaihtokauppojen takarajalla järisyttävää vaihtokauppaa.

Daily Faceoff -sivuston sisäpiiritoimittaja Frank Seravalli kertoo X:ssä, että Bruinsilla ja Kingsillä oli pöytälaatikossa valmiina vaihtokauppa, jos supertähtivahti Linus Ullmark olisi lähetetty Kings-paitaan.

ESPN:n toimittajan Kevin Weekesin tietojen mukaan vaihtokauppa kaatui kuitenkin viime hetkellä, kun Ullmark kielsi siirron Kingsiin. Ruotsalaisvahdin sopimuksessa on pykälä, jonka avulla hän voi estää siirron 16 valitsemaansa NHL-seuraan.

Ullmarkin listalla uskotaan olevan useita Pohjois-Amerikan länsipuolella olevia joukkueita.

– Minulle kerrottiin, että vaihtokauppa kariutui käytännössä täysin maantieteellisten syiden takia, Weekes sanoi ESPN:llä.

Viime kaudella NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Ullmark on jäänyt Bruinsissa arvoasteikolla lähes täydellisiä otteita esittäneen Jeremy Swaymanin taakse. Ullmark on silti jakanut tällä kaudella tasaisesti vastuun Swaymanin kanssa ja pelannut 31 ottelua hyvällä torjuntaprosentilla 91,0.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
Fascinating day for #NHLBruins, sounds like they had a deal on the table to move G Linus Ullmark to #LAKings that didn't end up crossing the finish line.

LUE MYÖS: