NHL-selostaja Antti Mäkinen iski taannoin Kimanttia-podcastissaan tiskiin huiman huhun Sidney Crosbyn mahdollisesta siirrosta ystävänsä Nathan MacKinnonin edustamaan Colorado Avalancheen.

Mäkinen heittää podcastinsa uusimmassa jaksossa lisää vettä myllyyn huhun tiimoilta. Selostajan mukaan myös Pohjois-Amerikan medioissa kiertäneessä huhussa on totuuspohjaa, joskin sen toteutuminen on kaikkea muuta kuin kirkossa kuulutettua.

– Voin sen paljastaa tässä ja nyt: Oli NHL:n All Star -tapahtuma, ja Nathan MacKinnon meni matkaan mukaan. Hänen ainoa tehtävänsä oli vakuuttaa Crosby siitä, että sen kannattaa tulla Coloradoon.

– Tämä tieto on fakta, se on satapinnainen. En sano, mistä olen sen saanut, mutta tiedän että MacKinnon oli tässä käännytystyössä All Star – viikonloppuna Crosbyn niskassa koko ajan, Mäkinen täräyttää.

– Tästä johtuen ennen kuin perjantai kello 22 on ylitettynä, niin kauan täytyy odottaa että voi sanoa, että se Crosby ei tullut (Coloradoon), Mäkinen jatkaa.

Kävi varsin epätodennäköiseltä kuulostavan huhun kohdalla miten tahansa, olisi Crosbyn treidi toteutuessaan NHL:n suurimpia megapaukkuja sitten Wayne Gretzkyn siirron Los Angeles Kingsiin.

LUE MYÖS: