St. Louis Bluesin Kasperi Kapasen asema seuransa NHL-miehistössä on käymässä tukalaksi.

Bluesin sisäpiiritoimittaja Matthew DeFranks ilmoitti keskiviikkona X:ssä Bluesin pudottaneen suomalaislaiturin pelaavasta kokoonpanostaan tulevan yön ottelusta Edmonton Oilersia vastaan. Myös Scott Perunovich putoaa Bluesin pelaavasta miehistöstä.

Kesällä rattijuopumuksesta Suomessa kärähtäneen Kapasen kausi on ollut tehojen puolesta suuri pettymys. 3,2 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva kuopiolainen on iskenyt 51 runkosarjapelissä vain neljä maalia ja 15 tehopistettä. Kapasen nykyinen sopimus päättyy tähän kauteen.

Matthew DeFranks

@MDeFranks
Kasperi Kapanen and Scott Perunovich will be scratched tonight in Edmonton, Drew Bannister said. Nikita Alexandrov and Tyler Tucker will slot in.

Jordan Binnington in net. #stlblues

LUE MYÖS: