203-senttinen ja 109-kiloinen hyökkääjä Matt Rempe, 21, on noussut New York Rangersin fanien todelliseksi suosikiksi vain yhdessä viikossa.

Ulkoilmaottelussa lähes 80 000 ihmisen edessä NHL-debyyttinsä tehnyt Rempe on noussut kulttihahmoksi hurjilla ja periksiantamattomilla tappeluillaan sekä energisellä persoonallisuudellaan. New York Postin kanteenkin päässyt hyökkääjäjätti on heiluttanut nyrkkejään viidessä ottelussa kolmesti.

Rempe on kellottanut viidessä pelissä vain 20 minuuttia jääaikaa, mutta saanut siinä ajassa jopa 32 jäähyminuuttia. Hyökkääjäjätti on kirjannut tehopisteet 1+1.

– Tämä on ollut huikeaa. Elän unelmaani pelaamalla NHL:ssä. Sain maalin, sain syötön, voitamme lätkäpelejä sekä sain muutaman hyvän tappelun alle ja pelaan kovaa. On ollut hienoa, Rempe iloitsi alkuviikosta fanitilaisuudessa NHL.comin mukaan.

Rajut tappelut tietävät kuitenkin myös rajuja jälkiseurauksia. NHL-toimittaja Greg Wyshynski julkaisi keskiviikkona X:ssa karun kuvan, jossa Rempen vasen silmä on aivan pikimustana edellisen tappelun jäljiltä.

Näet kuvan alla olevasta X-linkistä tai klikkaamalla tästä.

Greg Wyshynski

@wyshynski
Matt Rempe took pictures with @NYRangers fans at a @Cheesecake Factory, which just exponentially grows the legend of Matt Rempe.

“I’ve got all the time in the world for the fans. They’re the ones cheering me on,” he said.

Bruce Beck

@BruceBeck4NY
Meet the @NYRangers newest cult hero. Matt Rempe has taken New York by storm, fighting enforcers and scoring a game winning goal too. “It’s a dream come true. It’s a honor to put on the jersey every night.” We’ll hear from the 21 year old rookie on @NBCNewYork !

LUE MYÖS: