Vancouver Canucks aikoo tehdä kaikkensa pitääkseen ruotsalaisen supertähtensä Elias Petterssonin, 25, riveissään pitkälle tulevaisuuteen.

The Fourth Period -sivuston toimittaja David Pagnottan mukaan Canucks olisi tehnyt viime kaudella ensimmäistä kertaa 100 tehopinnan rajan NHL:ssä rikkoneelle taiturille maksimimittaisen tarjouksen.

– Hyvin seuran asioista perillä olevan sisäpiirilähteen mukaan Canucks on iskenyt Petterssonin pöydälle pitkän jatkosopimustarjouksen: kahdeksan vuotta ja 12 miljoonaa dollaria per kausi. Pelaajan leiri ei ole hylännyt tajousta, mutta Pettersson haluaa yksinkertaisesti katsoa ensin, miten meneillään oleva kausi sujuu ja palata aiheeseen kesällä, Pagnotta kertoo.

– Kyse ei ole pelkästään rahasta, sillä Petterssonin fokus on voittamisessa. Tästä syystä hän kieltäytyi neuvottelemasta jatkosta viime kesänä. Tällä hetkellä näyttää siltä, että hänen kärsivällisyytensä on kantamassa hedelmää, Pagnotta lisää.

Pettersson pelaa parhaillaan viimeistä kautta kolmivuotisesta siltasopimuksestaan, joka takaa sentterille 7,35 miljoonan taalan kausitienestit. Ruotsalainen on tätä kirjoitettaessa matkalla kohti toista peräkkäistä sadan pisteen sesonkia.

LUE MYÖS: