Detroit Red Wingsin marraskuun lopun kohuhankinta Patrick Kane, 35, on aloittanut uudessa seurassaan tehokkaasti.

Kolminkertainen Stanley Cup -sankari on pelannut punasiipien riveissä 24 ottelua tehoin 9+14=23. Vain loppukauden mittaisen sopimuksen Detroitiin solminut legenda on nyt paljastanut The Athleticille olleensa halukas jatkamaan uransa loppuun Chicago Blackhawksista, joka kauppasi miehen New York Rangersiin viime kauden siirtotakarajalla.

– Jos he olisivat tulleet luokseni ja sanoneet, että ”haluavat pitää minut riveissään koko urani ajan, voimmeko tehdä jotakin asian hyväksi?”, olisi ollut vaikeaa kieltäytyä tarjouksesta ottaen huomioon sen kaiken menestyksen ja sen, mitä seurassa tapahtui, Kane myöntää.

– Olin siellä pitkään ja mukavassa tilanteessa. Se toi ehdottomasti lisää mukavuutta, Kane muistelee 16 kauttaan Blackhawksin organisaatiossa.

Jenkki-ikoni yrittää silti löytää positiivisia puolia myös Chicagon jälkeisestä ajastaan.

– On ollut minulle hyväksi saada uusia kokemuksia. Vaikka loppukausi New Yorkissa ei sujunut halutulla tavalla, kokemus oli mahtava. Myös täällä Detroitissa, on ollut hauskaa olla mukana rakentamassa tätä joukkuetta, Kane päättää.

LUE MYÖS: