Dallas Stars koki lauantaina 3-4 jatkoaikatappion Edmonton Oilersille. Dallas koki myös harmillisen takaiskun, kun Jani Hakanpää loukkaantui ottelussa.

Dallasin pakkikalusto oli jo ennestään kapea, jota viimeaikaiset loukkaantumiset ovat pahentaneet. Nils Lundkvist kärsii aivotärähdyksen jälkioireista, ja on sivussa vielä jonkin aikaa, ja nyt Hakanpään uskotaan olevan tovi sivussa.

Hakanpään korvaajaksi Dallas on nostamassa todennäköisesti mielenkiintoisen nimen: hän on 30-vuotias Derrick Pouliot.

Pouliot aloitti NHL-uransa aikanaan lupaavasti Pittsburghissa ja Vancouverissa takoen pakin paikalta hyviä tehoja, mutta sittemmin hän on taantunut AHL-puolustajaksi. Uransa aikana Pouliot on pelannut 221 ottelua.

Dallasin pakistossa on Pouliotin nostamisen jälkeen erikoinen ongelma. Joukkueella ei ole kokoonpanossa ainuttakaan rightin puolen puolustajaa.

LUE MYÖS