Colorado Avalanchen kapteeni Gabriel Landeskog on nähty jääkiekkokaukalossa viimeksi kesällä 2022, jolloin mies nosti Stanley Cupin ilmaan voittoisan Tampa Bay Lightningia vastaan pelatun finaalisarjan jälkeen.

Sittemmin ruotsalaiselta on jäänyt välistä koko viime kauden lisäksi käynnissä oleva NHL-sesonki. Jopa miehen koko uran on kerrottu olevan vaakalaudalla kevään 2022 pudotuspeleissä tulleen vaikean polvivamman vuoksi.

Vuosikaudet Avalanchea läheltä seurannut toimittaja Adrian Dater tiputti viikonloppuna viimein lupaavia uutisia Landeskogin tilasta.

– Kuulemani mukaan ilmoilla on varovaista optimismia Landeskogin paluusta kokoonpanoon pudotuspelivaiheessa. Katsotaan mitä tapahtuu, mutta Avalanchen väen keskuudessa toiveet sen suhteen ovat nousussa, Dater kirjoittaa X:ssä.

Landeskogin lisäksi myös tähtihyökkääjä Valeri Nitshuskin on sivussa Avalanchen rosterista määrittelemättömän ajanjakson. NHL:n kuntoutusohjelmaan kirjautuneen laiturin saappaat ovat valtavat täytettäviksi. Viimeksi Avalanche palkkasi konkarihyökkääjä Zach Parisen tuomaan syvyyttä joukkueen kapeaan hyökkäykseen.

LUE MYÖS: