Maalivahti Juuse Saroksen nimi pyörii tällä hetkellä aktiivisesti NHL:n siirtohuhuissa.

Tuoreimpana huhuna Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman kertoi X:ssä (entinen Twitter), että Nashville Predators olisi valmis luopumaan suomalaisesta ykkösmaalivahdistaan riittävän hyvää tarjousta vastaan (lue uutinen).

Nashville Hockey Now’n toimittaja Clay Brewer toppuuttelee kuitenkin Sarosta koskevia huhuja, koska Predators taistelee yhä tosissaan pudotuspelipaikasta. NHL:n tilastoihin perustuvan Moneypuck-sivuston mukaan Predatorsilla on yhä 31,7 prosentin mahdollisuudet selviytyä pudotuspeleihin.

– Predatorsilla ei ole paineita kaupata Sarosta maaliskuun 8. päivään mennessä. Niin kauan kuin he pysyvät mukana pudotuspelitaistelussa, sitä epätodennäköisemmältä näyttää, että Barry Trotz luopuisi hänestä, toimittaja näkee.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS