Nashville Predatorsin suomalaisvahdin Juuse Saroksen nimi on pyörinyt pitkään NHL:n siirtohuhuissa.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedmanin tietojen mukaan Predators harkitsee tosissaan ykkösvahtinsa kauppaamista, jos vastaan tulee riittävä tarjous.

– Saroksen ympärillä on ollut jo niin paljon melua, että Nashville oikeasti harkitsee hänen kauppaamistaan. He eivät ainakaan ole sulkeneet tätä vaihtoehtoa pois. Predators etsii hyökkäykseen vahvistusta. He etsivät huippuluokan hyökkäyspään osaamista, Friedman taustoitti The Jeff Marek Show -podcastissa.

Yhdeksi potentiaaliseksi vaihtopartneriksi Friedman nostaa Carolina Hurricanesin, jolla on ollut ongelmia maalivahtipelin kanssa.

– Tämä on vain heitto, mutta mietin Hurricanesin Martin Necasia… Uskon, että Hurricanesilla voi olla vaikeuksia tehdä hänen kanssaan jatkosopimusta tämä kauden päätteeksi. Paperilla tämä olisi juuri sitä, mitä molemmat joukkueet tarvitsisivat, Friedman spekuloi.

Saros aloitti kauden vaisusti, mutta on nostanut tasoaan kauden edetessä. 28-vuotias forssalainen on pelannut 42 ottelua torjuntaprosentilla 90,2.

Saros on torjunut tällä kaudella 6,8 maalia maaliodottamaa vähemmän. Lukema on koko NHL:n 7. huonoin kaikista yli 20 ottelua pelanneista maalivahdeista.

LUE MYÖS: