Tampa Bay Lightningin Mihail Sergatsjovin kammottava epäonni loukkaantumisten suhteen jatkui aiemmin viikolla, kun 17 ottelua sivusta alavartalovamman vuoksi seurannut tähtipuolustaja väänsi jalkansa karun näköisesti paluupelissää New York Rangersiä vastaan.

25-vuotiaan puolustajan sääri- ja pohjeluihin tuli murtuma, joka vaatii leikkaushoitoa. Lightningin päävalmentaja Jon Cooperin mukaan 8,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava tähti on sivussa ainakin runkosarjan loppuun asti. Mahdollisesti venäläisen kausi on ohi.

– En tiedä. Ei ajatella asiaa vielä sillä tavalla, Cooper kommentoi kysymykseen Sergatsjovin kauden päättymisestä.

– Hän tulee olemaan poissa merkittävän ajan, ja se tarkoittaa tässä kohtaa ainakin runkosarjan loppuosaa, Cooper vahvistaa.

Lightningin kapteeni Steven Stamkos on kauhuissaan joukkuetoverinsa puolesta.

– Tämä tuntuu pahalta mahanpohjassa asti. Sergy näki niin paljon vaivaa palatakseen takaisin alkuperäisen vammansa jälkeen, joten on melko traumatisoivaa nähdä tällaista tapahtuvan jollekin, joka on käynyt juuri läpi tuon kaiken, Stamkos sympatisoi.

Voit katsoa videon Sergatsjovin tuoreimmasta loukkaantumisesta alta löytyvältä videolta tai täältä.

Spittin' Chiclets

@spittinchiclets
Hope Sergy’s ok 🙏

Sergachev left the ice on a stretcher after this awkward play.

LUE MYÖS: