San Jose Sharksiin viime kesänä kaupattua Mikael Granlundia viedään huhuissa jo uusiin maisemiin.

Daily Faceoff -sivuston toimittaja Frank Seravalli raportoi perjantaina, että Sharksin GM Mike Grier on saanut NHL-seuroilta puheluita taitavaan suomalaissentteriin liittyen.

– Joukkueet ovat seuranneet tarkkaan Granlundia, joka ei ole loukkaantumisen takia pelannut tammikuun 16. päivän jälkeen. Hän on kuitenkin aloittanut luistelemaan ja paluun uskotaan tapahtuvan lähiaikoina. GM Mike Grier on ylistänyt Granlundia alusta asti, vaikka häntä pidettiin lähinnä ylimääräisenä lisänä Erik Karlsson -kaupassa. Sharksilla on vain yksi palkan pidättäminen (vaihtokaupan yhteydessä) jäljellä, joten seura saattaa myös päätyä pitämään hänet. Sharksin rosteripelaajista Granlund on se, josta seura voisi silti saada suurimman vastikkeen siirtotakarajalla, Seravalli kertoo uusimmassa siirtokatsauksessaan.

31-vuotias Granlund pelaa loistavaa kautta NHL:n pohjasakkaan lukeutuvan Sharksin riveissä. Suomalaistaituri on tehnyt 38 ottelussa upeat 29 tehopistettä (5+24).

Granlundin viiden miljoonan dollarin vuosipalkan takaava sopimus päättyy kesällä 2025.

Tiesitkö? Viaplay näyttää tällä kaudella kaikki NHL-ottelut suorina lähetyksinä. Voit lukea NHL:n televisioinnista lisää täältä.

LUE MYÖS: