Washington Capitals on tehnyt kovan ratkaisun joukkueen pitkäaikaisen tähtisentteri Jevgeni Kuznetsovin suhteen.

Capitals tiedotti maanantaina passittaneensa taiturimaisen venäläisen kokoonpanostaan katsomon puolelle, mikä tarkoittaa 7,8 miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttivan hyökkääjän jäämistä sivuun tiistain vastaisena yönä pelattavasta ottelusta Arizona Coyotesia vastaan.

Päätöksestä tekee pelaajan kannalta entistä nöyryyttävämpää se, että Coyotes-ottelu olisi ollut 11 kautta NHL:ssä pelanneelle 31-vuotiaalle uran 700. runkosarjapeli NHL:ssä.

Capitalsin ratkaisu on samalla omiaan kiihdyttämään kahdesti urallaan siirtopyynnön jättäneen Kuznetsovin ympärillä vellovia treidihuhuja. Hyökkääjä on iskenyt tällä kaudella 19 ottelussa vaisut tehot 4+5=9. Miehen nykyinen sopimus umpeutuu kesällä 2025.