Columbus Blue Jacketsin kulisseissa kuohuu jälleen. Tällä kertaa yksi joukkueen suurimmista lupauksista vaatii siirtoa pois.

Columbus Dispatch -lehden Brian Hedger raportoi, että venäläishyökkääjä Jegor Tshinakovin agentti Shumi Babajev on antanut siirtopyynnön GM Jarmo Kekäläisen työpyödälle.

– Tshinakovista tuntuu, ettei Columbuksessa luoteta häneen tarpeeksi ja hän haluaa sen takia pois. He (Columbus) eivät ymmärrä miten pahasta häneltä tuntuu, Babajev kertoi tekstiviestillä Columbus Dispatchille.

Hedgerin tietojen mukaan Tshinakovin leirissä ollaan tyytymättömiä siihen, että nuori hyökkääjä on pelannut minimaalisessa roolissa nelosketjussa. Kekäläinen ei suostunut kommentoimaan asiaa Columbus Dispatchille.

Tshinakov on Blue Jacketsin 1. kierroksen (22.) varaus kesältä 2020. 21-vuotias venäläishyökkääjä on pelannut NHL:ssä kolmen kauden aikana 104 ottelua tehopistein 13+18=31.

Tällä kaudella Tshinakov on saanut kolmanneksi vähiten peliaikaa kaikista Blue Jacketsin hyökkääjistä. Hänen takanaan on vain tulokashyökkääjä Dmitri Voronkov ja tappelija Mathieu Oliver. Huomioitavaa on se, että viime ottelussa Tshinakov sai peliaikaa 13:55 minuuttia ja teki komeat tehopisteet 1+1.

LUE MYÖS:

Jarmo Kekäläiseltä ikävä uutinen: Patrik Laineen ketjutoveri harkitsee lähtevänsä NHL:stä – tässä syy

Heikosti esiintynyt Patrik Laine sai kovan opetuksen: ”Nöyryyttävintä koko urallani”