Toronto Maple Leafsiä vuosien 2010 ja 2019 välisen ajan NHL:ssä edustanut tähtisentteri Nazem Kadri latasi kovan väitteen entisestä seurastaan vieraillessaan kaupungissa nykyisen joukkueensa Calgary Flamesin kanssa.

Kadri mollaa tähtiä vilisevän ja runkosarjassa vuodesta toiseen menestyvän Leafsin olevan edelleen fyysisesti aivan liian pehmeä menestyäkseen kevään pudotuspeleissä.

– Kaikki on kiinni kamppailemisesta ja graindaamisesta. Kyse ei ole vain yksittäisistä isoista taklauksista, tappeluista tai suunsoittamisesta. Näillä kavereilla (Toronton pleaajille) ei ole tarvittavaa kovuutta. Olen nähnyt sen jo vuosien ajan. En odota mitään muuta tälläkään kertaa, Kadri latasi Sportsnetin haastattelussa lisäten perään Torontoa vastaan pelaamisen olevan joukkueen fyysisyyden puutteen vuoksi varsin helppoa.

Kadri itse tunnetaan kovasta ja sääntöjen rajamaille menevästä pelitavastaan. Tähtisentteri pääsi kokemaan Stanley Cup -voiton Leafsin kaupattua miehen Colorado Avalancheen, josta miehen matka jatkui kolmen vuoden jälkeen viime kaudeksi Calgaryyn.