Pelottavasti perjantain vastaisen yön ottelussa Seattle Krakenia vastaan loukkaantuneen Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Artturi Lehkosen sairasloman pituudesta on tipahtanut julkisuuteen uutta tietoa.

Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar paljasti lauantaina medialle Lehkosen olevan sivussa kaukaloista ”usean viikon ajan”.

12 ottelussa tehot 3+5=8 tällä kaudella iskenyt Lehkonen loukkaantui todella pelottavan näköisesti, kun mies menetti Jamie Oleksiakin pienen tönäisyn voimasta tasapainonsa ja paiskautui pää edellä laitaa vasten. Lehkonen vietiin tilanteen jälkeen sairaalaan jatkotutkimuksiin.

Voit katsoa videon Lehkosen pelottavasta loukkaantumisesta alta löytyvältä videolta tai täältä.

The Cam & Strick Podcast

@CamandStrick
Artturi Lehkonen goes to the locker room after a bad collision with the boards. Hope he’s going to be okay 🙏

#NHL | #GoAvsGo | #seakraken