Montreal Canadiensin suomalaishyökkääjän Joel Armian nimi on pyörinyt NHL:ssä viime viikkoina siirtohuhuissa.

The Fourth Period -sivuston päätoimittaja David Pagnotta raportoi, että Canadiens olisi käynyt kahden NHL-seuran kanssa neuvotteluja 30-vuotiaan Armian sisältävästä vaihtokaupasta.

Pagnottan tietojen mukaan Washington Capitals olisi valmis ottamaan Armian 3,4 miljoonan dollarin palkalla varustetun sopimuksen ja kauppaamaan porilaisen heti tämän jälkeen toiseen joukkueeseen.

Capitalsin ehtona oli se, että 5,7 miljoonan dollarin palkkaa tienaava kanadalaishyökkääjä Anthony Mantha olisi siirtynyt vastikkeena Canadiensiin. Neuvottelut eivät kuitenkaan edenneet toistaiseksi sen pidemmälle.

Pagnottan toisen lähteen mukaan Capitals on neuvotellut Manthan sisältävästä vaihtokaupasta ainakin Philadelphia Flyersin ja San Jose Sharksin kanssa. Seurojen mielestä Capitalsin vaihtoehdotukset ovat kuitenkin olleet vielä liian alhaisia, kun Manthan täysin ylimitoitettu palkkapussi otetaan huomioon.