Detroit Red Wings on vapauttanut venäläishyökkääjä Artem Anisimovin koeajan sisältävästä sopimuksestaan.

35-vuotias Anisimov pelasi Red Wingsin harjoitusleirillä kaksi ottelua ilman tehopisteitä. Kokeneen keskushyökkääjän teholukema näissä otteluissa oli -2.

KHL:stä Pohjois-Amerikkaan syksyllä 2022 palannut Anisimov pelasi viime kaudella Philadelphia Flyersin AHL-seurassa Lehigh Valley Phantomsin riveissä 55 ottelua kirjaten niissä kelpo tehopisteet 19+17=36.

Anisimov on pelannut 14-vuotisella NHL-urallaan Ottawa Senatorsin, New York Rangersin, Columbus Blue Jacketsin ja Chicago Blackahwksin riveissä yhteensä 771 runkosarjaottelua (180+196=376) ja 43 pudotuspeliottelua (8+9=17).

Detroit Red Wings

@DetroitRedWings
UPDATE: The #RedWings today released forward Artem Anisimov from his professional tryout.

📰 » redwn.gs/anisimov_pto